PK Coach

Coaching en ondersteuning met behulp van paarden

Even voorstellen: mijn paardenkrachten

Hieronder staan de paarden en pony's die ik gebruik voor coachsessies. Ik ben erg blij te kunnen beschikken over zulke prettige dieren!

Welzijn
Het welzijn van mijn paarden en pony's vind ik erg belangrijk. Zo staan ze allemaal iedere dag buiten in de wei: zo kunnen ze hun natuurlijk kuddegedrag vertonen. Sociaal contact is erg belangrijk voor paarden.

Daarnaast krijgen ze goed voer. Naast hoog kwalitatief ruwvoer krijgen ze ieder op maat een eigen aanvulling zodat ze allemaal de juiste vitaminen en mineralen binnen krijgen.

Ook ben ik zelf lichaamstherapeut voor paarden: dat kun je zien als een soort fysiotherapie. Ik heb een aparte website voor het behandelen van paarden: www.emtbypaula.com
Ik behandel mijn eigen dieren regelmatig om ze fit en gezond te houden: balans vind ik erg belangrijk. Wat de paarden mij en mijn cliënten geven wil ik ze ook graag teruggeven. Zo houd ik ze op en top in conditie en doen ze hun werk graag.

Missy

Missy is mijn allereerste paard. We hebben heel veel samen meegemaakt en zijn van niveau zadelmak (net ingereden) naar M / Z springen gegaan. Ook hebben we ooit een keer een L2 dressuur proefje gereden. Een echt sportpaard met een geweldig karakter.

Dat leuke karakter zet ze ook in tijdens de coachsessies. Ik had me geen beter paard kunnen wensen! Missy is 20 jaar oud.


Sjors

Sjors hebben wij overgenomen van een goede vriendin. Het is een Welsh A pony van 21 jaar oud. Ze is geweldig met kinderen maar ook volwassenen coachen doet zij erg goed.Zuma

Zuma is onze super shetlander! Ze is nog vrij jong maar verschrikkelijk lief. Ze is voor de kar beleerd. Wie weet wordt het een leuke rijpony als ze wat ouder is.


Lancelot

Lancelot is een 3 jarige ruin (gecastreerde hengst) die gefokt is voor de dressuursport. Het is een geweldig mooi paard met een even geweldig karakter.